Livrare 24 LEI

100 de zile pentru returnarea bunurilor

Asistență clienți: support@zajo.net

Logo Zajo
 

E - Voucher BGN

0g

Cod produs: 50080

Персонализиран подаръчен ваучер на стойност от 40 лева до 400 лева, който със сигурност ще направи щастлив всеки турист и активен любител на природата. Detalii descriere (descriere detaliata)

Disponibilitatea stocului

 Disponibile

0 lei

Descrierea produsului

Този ваучер е валиден за срок от 6 месеца и се предоставя в PDF формат. Можете да го разпечатате и да го подарите лично или просто да го изпратите в електронен вид. Върху ваучера ще откриете код, който трябва да се въведе директно в пазарската кошница при поръчка в електронния магазин на ZAJO. Ще получите подаръчния ваучер в електронната си поща веднага щом завършите поръчката. Кодът върху ваучера става активен след като заплатите поръчката. Електронната доставка на ваучера е безплатна. Подаръчни ваучери могат да се поръчват индивидуално или в комбинация с други продукти – дори тогава ваучерът ще ви бъде изпратен на електронната ви поща след потвърждаване на поръчката и кодът ще стане активен след извършване на плащането. Той е чудесен подарък, не само когато търсите подарък в последния момент. Идеален за любителите на природата, страстните туристи и много други!

Greutate
0 g

E - Voucher BGN

0g

Disponibilitatea stocului

 Disponibile

0 lei

Evaluare

Aveți întrebări?

Contactați-ne legat de produs.


Această pagină de internet este protejată de reCaPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

* Toate elementele formularului sunt obligatorii

Vă mulțumim pentru interesul acordat

Vom încerca să răspundem la întrebarea sau comentariul dvs. în cel mai scurt timp

Produse similare

Produse vizitate