NIKWAX Tech Wash 300ml

Prípravok pre čistenie a revitalizáciu technických materiálov

Farba: White
  • White
8,99 €
Delivery car icon
150 €

Nakúp ešte za 150 € a získaj dopravu zdarma!

Doprava od 2,90 €
Doprava zdarma na objednávky nad 150 €
Jednoduché výmeny a vrátenia

Pridať k obľúbeným

NIKWAX Tech Wash 300 ml je účinný čistiaci prostriedok špeciálne navrhnutý pre čistenie a revitalizáciu nepremokavého oblečenia. Je ideálny pre všetkých outdoorových nadšencov, ktorí chcú predĺžiť životnosť svojej výbavy tým, že ich udržia čisté a svieže. Je vyvinutý tak, aby odstraňoval špinu, škvrny a iné nečistoty a zároveň zachovával priedušnosť, vodoodpudivosť a izolačné schopnosti oblečenia. Je šetrný k životnému prostrediu a biologicky odbúrateľný.

NIKWAX Tech Wash 300 ml má veľmi jednoduché použitie - stačí ho pridať do práčky namiesto bežného pracieho prostriedku a vyprať oblečenie ako zvyčajne. Je vhodný pre všetky typy nepremokavých materiálov ako Gore-Tex či eVent, no je vhodný aj pre použitie na produkty plnené páperím či syntetickou izoláciou.

  • Váha 378g
  • Objem 300 ml
  • Váha 378g
  • Objem 300 ml
NIKWAX Tech Wash 300ml 8,99 €

NIKWAX Tech Wash 300ml

0 / 5 Pridať recenziu Opýtať sa otázku
  • Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie. Buď prvý, kto sa podelí o svoj názor

  • What is the difference between NIKWAX Wash-in TX.Direct and NIKWAX Tech Wash?

    Hello,
    thank you for your question.

    Use Nikwax Tech Wash to clean it, and if it is fairly new, or recently re-waterproofed, the Durable Water Repellency (DWR) will be revitalised just from cleaning. But, once the garment has been thoroughly worn and your membrane is less effective (doesn't wick away moisture), you will need to add DWR, using Nikwax TX. Direct, always cleaning first with Nikwax Tech Wash.

    In case of any further questions, do not hesitate to contact us.

    ZAJO team
    #outdoortothepeople
  • Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na jednu vec. Bundy Silvretta W Jkt odporúčate prať každé tri mesiace. Preto by som sa chcela opýtať, či je prípravok NIXWAX tech wash určený len napratie a ochranu technického oblečenia, alebo mi zabezpečí aj obnovu vodoodpudivosti rovnako ako NIKWAX Wash-in TX.Direct. Ak chcem teda bund vyčistiť a zároveň obnoviť vododpudivosť, stačí mi použiť prípravok NIKWAX Tech Wash? Mám ešte jednu otázku, prečítala som si, že NIKWAX Wash-in TX.Direct sa má používať s bežným pracím práškom. Spadajú tam aj pracie kapsule? Ďakujem za odpoveď. S pozdravom Ivona Bodlalová

    Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku.

    Čistiaci prostriedok NIKWAX Tech Wash je technický prací prostriedok, ktorý odstráni nečistoty a obnoví funkciu membrány. Po praní je potrebné z vonkajšej strany aplikovať NIKWAX Wash-in TX.Direct na obnovu DWR úpravy.

    Neodporúčame používať klasické pracie prostriedky ani kapsulové, pretože obsahujú zmäkčovadlá a bielidlá, ktoré membránu nezvratne poškodia.

    Dúfame, že Vám odpoveď pomohla. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

    ZAJO tím
    #outdoortothepeople

Preskúmaj viac

Ošetrovanie